FYSIOTHERAPIE

Welkom bij Cardo Fysiotherapie. Onze therapeuten begeleiden en behandelen jou om zo goed mogelijk te kunnen herstellen van jouw blessure of aandoening.

Blijf niet rondlopen met je klacht, maak nu een afspraak!

FYSIOTHERAPIE WAALRE: JIJ STAAT ALTIJD CENTRAAL DANKZIJ ONS MULTIDISCIPLINAIRE TEAM!

Jij staat als client bij Cardo Healthcare altijd centraal. Punt. En dat kan omdat we je een volledig en persoonlijk zorgplan kunnen aanbieden dankzij ons multidisciplinair tem. We kijken verder dan alleen de directe behoefte, we focussen ons ook op jouw individuele gezondheidsdoelen, zowel fysiek als mentaal. Als HKZ gecertificeerd gezondheidsbedrijf doen we er alles aan dat je je niet alleen begrepen voelt, maar dat je ook actief betrokken bent bij je eigen herstelproces.

Onderdeel van ons streven is het aanbieden van een divers scala aan diensten, waaronder conventionele fysiotherapie, shockwave therapie en echo diagnostiek. Wij zijn trots dat we een gevarieerd zorgaanbod in huis hebben, inclusief ergotherapie, podotherapie, psychologie en diëtetiek. Door de samenvoeging van deze disciplines kunnen we een unieke zorgervaring bieden die optimaal op jouw behoeften aansluit.

ONZE METHODEN VOOR FYSIOTHERAPIE: VAN SHOCKWAVE THERAPIE TOT ECHO DIAGNOSTIEK

Door het inzetten van shockwave therapie, echo diagnostiek en de nieuwste apparatuur voor krachttraining, cardiovasculaire oefeningen en functionele training, kunnen onze therapeuten je begeleiden op een manier die het beste bij jou past. Ze zetten zich in om je klachten zowel onmiddellijk te verlichten als om duurzame resultaten op de lange termijn te behalen.

Fysiotherapie Waalre: persoonlijk en bewezen professioneel

Bij Cardo Healthcare geloven we in zorg die persoonlijk en betrokken is. Ons team van therapeuten streeft ernaar om zorg van hoge kwaliteit te leveren, altijd met jouw unieke situatie in het achterhoofd. Daarnaast voldoen al onze therapeuten aan de hoogste standaarden van de gezondheidszorg en zijn wij trots op onze HKZ-certificering, die onze inzet voor kwaliteit onderstreept.

Wij nodigen je uit om de Cardo-ervaring te beleven, waarbij je als patiënt altijd centraal staat en waarbij je kunt rekenen op de uitmuntende zorg van ons multidisciplinaire team.

Blijf niet rondlopen met je klacht en maak een afspraak met een van onze fysiotherapeuten!

WIL JE MEER WETEN?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel, WhatsApp of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

“Uw gezondheid is onze passie”