Revalidatie na een operatie in Veldhoven of Waalre

Of het nu een hartoperatie of een orthopedische ingreep betreft waarvan je moet revalideren, begeleid en gestructureerd bewegen is de basis van jouw herstel.
Precies op jouw niveau en met de modernste technieken en apparatuur. Onze fysiotherapeuten kunnen jou als geen ander begeleiden in dit proces.

Revalidatie knie of heup

De revalidatie na een totale knie of heupprothese is enorm belangrijk. Uiteraard komen wij de eerste paar weken na jouw operatie bij jou aan huis voor de behandeling, als je niet in staat bent om naar de praktijk te komen.

De revalidatie bestaat in eerste instantie uit het optimaliseren van de bewegelijkheid van de geopereerde knie of heup en het opvoeren van de belastbaarheid van het geopereerde gewricht.

In een later stadium werken we samen aan het weer herstellen van de kracht van de spieren rondom het gewricht dat geopereerd is en aan een goede balans.

Uiteraard hoort daar het controleren en eventueel corrigeren van het looppatroon ook bij.

Een goede communicatie met de behandelende specialist is heel belangrijk voor de samenwerking en zorgt voor een goed verlopende revalidatie.

Cardo Healthcare werkt op deze manier nauw samen met de specialisten van het Waalre Medisch Centrum, het MMC in Veldhoven, het sint Annaziekenhuis in Geldrop, Via Sana in Mill en Icone in Schijndel.

Blijf niet rondlopen met je klachten en maak een afspraak in Veldhoven of Waalre

WIL JE MEER WETEN?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel, WhatsApp of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

“Uw gezondheid is onze passie”