Gewichtsherstel

De meeste gewicht herstelprogramma’s zijn vooral gericht op bewegen en sporten. Bij gewicht herstel denken wij ook aan voeding, spieropbouw en een gezonde lichaamssamenstelling. Door middel van de nieuwste technologie kunnen we aan de hand van een Inbody health scan © een uitgebreid overzicht krijgen van je lichaamssamenstelling. Deze scan meet nauwkeurig alle lichaamsdelen en kan zelfs de vetmassa van of rondom de organen meten. Aan de hand van de meting kan een nauwkeurig advies gegeven worden op het gebied van voeding, beweging en leefstijl. Kijk ook bij “leefstijl” welke op manieren wij je kunnen begeleiden om je leefstijl aan te pakken. Door het gebruik van de MyzoneÓ band kunnen we nauwkeurig monitoren of je b.v traint op vetverbranding, of om te zien of je bij je krachttraining voldoende belast.

Naast gewicht reductie kun je juist op zoek zijn naar een manier om aan te sterken en om gewichtstoename te krijgen. Om te zorgen dat je dit voor elkaar krijgt, is het van belang je basaalmetabolisme (energiebehoefte in rust) te weten en ervoor zorgen je de juiste voeding tot je neemt. Het basaal metabolisme wordt ook hier door de Inbody health scanÓ inzichtelijk gemaakt. Het is essentieel bij de wens voor gewichtstoename, dat de juiste voedingsstoffen binnen krijgt, om je spiermassa op te bouwen.

Als er sprake is van onderliggende medische oorzaken van het gewichtsverlies of toename kan onze medisch diëtist worden ingeschakeld. Natuurlijk kan onze diëtist ten alle tijden worden geraadpleegd als daar behoefte aan is.

WIL JE MEER WETEN?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel, WhatsApp of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

“Uw gezondheid is onze passie”