Oncologische revalidatie

Als je onder behandeling bent voor kanker of je hebt onlangs je medische behandeling afgerond, dan is revalideren vaak zinvol. Revalidatie helpt namelijk (rest) klachten te verminderen of te voorkomen. Revalideren is ook mogelijk als je geen zicht meer hebt op genezing, het is dan belangrijk je te richten op het onderhoud van je fysieke conditie en functies.

Het doorstarten na b.v een poliklinische revalidatie kan een volgende stap zijn in het hervatten van zelfstandig sporten of werken aan persoonlijke doelen binnen ons team.

We werken aan je conditie en gaan aan de slag met pijnklachten of concentratieproblemen.

Dit gebeurt in een multidisciplinaire samenwerking tussen Fysiotherapie, ergotherapie en indien nodig psychologie. Maar ook een monodisciplinaire begeleiding is natuurlijk mogelijk, dit hangt helemaal af van je hulpvraag.

Als er sprake is van oedeemvorming is het mogelijk om door onze oedeemtherapeut hiervoor te worden behandeld. Zo is veel mogelijk binnen Cardo Healthcare op het gebied van oncologische revalidatie en proberen we zoveel mogelijk af te stemmen op je individuele behoeften.

WIL JE MEER WETEN?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel, WhatsApp of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

“Uw gezondheid is onze passie”