PODOTHERAPIE

Welkom bij Cardo Podotherapie. Onze therapeuten begeleiden en behandelen jou om zo goed mogelijk te kunnen herstellen van jouw blessure of aandoening.

Blijf niet rondlopen met je klacht, maak nu een afspraak!

Podotherapie in Veldhoven & Waalre

Onze podotherapeuten onderzoeken en behandelen jou om te zorgen voor een pijnvrije basis om te herstellen. De voeten zijn namelijk de basis waar we de hele dag op staan en lopen.

Wij onderzoeken jouw klacht en looppatroon met de grootst mogelijke aandacht en professionaliteit en we geven je advies over hoe je op langere termijn goed voor je voeten kunt blijven zorgen.

Jouw looppatroon en voetfunctie optimaliseren is onze passie. Zorgen dat je niet geremd wordt in je dagelijks leven in het bereiken van andere doelen omdat de voet niet functioneert.

Op gebied van schoenen doen we dit bijvoorbeeld door uitleg te geven over pasvorm van schoenen, manieren hoe je de schoenen kunt strikken, hoe schoenen soms aan te passen zijn en helaas ook soms door te zeggen wat je beter niet kunt gebruiken.

Podotherapie Veldhoven & Waalre: verschillende behandeltechnieken

Als podotherapeuten hebben we daarbij verschillende behandeltechnieken die je verder op de been kunnen helpen, waarbij je kunt denken aan zolen, sportzolen, teen otheses, nagelbeugels, tapings en een van onze specialiteiten; manueel therapie voor de voeten.

Door het combineren van een uitgebreid onderzoek met de nieuwste technieken voor drukmeting en een uitgebreid scala aan potentiële hulpmiddelen zorgen we dat klachten als bijvoorbeeld hielspoor, achillespeesklachten en voorvoetpijn tot de verleden tijd behoren.

Blijf niet rondlopen met je klacht en maak een afspraak met onze podotherapeuten!

WIL JE MEER WETEN?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel, WhatsApp of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

“Uw gezondheid is onze passie”