Ergotherapie

Welkom bij Cardo Ergotherapie. Ergotherapie behandelt, adviseert en ondersteunt mensen die beperkingen ervaren in het uitvoeren van dagelijkse activiteiten.

Blijf niet rondlopen met je klacht, maak nu een afspraak!

Ergotherapie Veldhoven & Waalre

Ergotherapie behandelt, adviseert en ondersteunt mensen die beperkingen ervaren in het uitvoeren van dagelijkse activiteiten. Ergotherapie is er voor iedereen die beperkingen ervaart in het uitvoeren van betekenisvolle activiteiten.

Onze ergotherapeuten in Waalre en Veldhoven gaat altijd samen met u op zoek naar passende oplossingen, trainingen en adviezen die passen in uw leven.

Wanneer u beperkingen ervaart in de uitvoering van dagelijkse activiteiten is het belangrijk om alles zo goed mogelijk in kaart te brengen. Dit wordt gedaan door het voeren van gesprekken en eventuele observaties in de thuissituatie.

Gedurende het hele traject staat persoonlijke aandacht, kwaliteit en samenwerking voorop. Doelen worden gezamenlijk opgesteld en er wordt op een systemische wijze gekeken welke bewezen behandeling het beste past voor de betreffende situatie.

De ergotherapeut gaat daarbij uit van een positieve insteek. Er wordt niet gedacht in beperkingen maar het samen zoeken naar passende oplossingen. Hierbij wordt gekeken naar de sterke kanten van de cliënt en mogelijkheden in en rond het leven van de cliënt met als doel het terugkijken en het behouden van de eigen regie over het leven.

Ergotherapie: we doen het samen!

Samenwerken met de cliënt maar ook andere betrokken professionals staat voorop. Op deze manier kunnen behandelingen op elkaar worden afgestemd en kan er uiteindelijk meer bereikt worden.

Blijf niet rondlopen met je klacht en maak een afspraak met onze ergotherapie behandelaars!

WIL JE MEER WETEN?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel, WhatsApp of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

“Uw gezondheid is onze passie”

Menu