Voetklachten

Onze therapeuten begeleiden en behandelen jou om zo goed mogelijk te kunnen herstellen van jouw voetklachten.

Blijf niet rondlopen met je klacht, maak nu een afspraak!

Voetklachten

Makkelijker lopen

Soms gaat het lopen minder makkelijk en dan is het optimaliseren van wat er wel mogelijk is heel waardevol. Bij diabetes en reuma zien we vaak voeten blijvend veranderen. Door uitgebreid onderzoek en belangrijke tips leren we je iets over jouw voeten waardoor je er het maximale uithaalt en zodoende zo lang mogelijk op de been blijft.

Voetklachten: op maat gemaakt

Door alles per persoon op maat te maken zijn er zelden problemen met de pasvorm van onze producten. Van sportschoen tot werkschoen, van winterschoen tot op maat gemaakte sandalen en slippers, alles wordt door ons op maat gemaakt en afgewerkt.

Sportschoenen en zolen optimaliseren voor de beste prestaties

Met een goede basis haal je het maximale uit je sport. Welke schoen je kiest voor welke ondergrond? Wij helpen je de beste keuze te maken. Worden er ook zolen gebruikt, dan worden deze perfect gemaakt voor die specifieke sportbelasting. ..

Uitgebreid onderzoek bij voetklachten

Het doorgronden van de échte oorzaak van klachten gaat veel verder dan even een vraaggesprek en een blauwdruk van uw voet. Door een uitgebreid voetonderzoek en het maken van verschillende opnames kunnen we een goede beweeganalyse maken.

Blijf niet rondlopen met je klacht en maak een afspraak in Veldhoven of Waalre!

WIL JE MEER WETEN?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel, WhatsApp of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

“Uw gezondheid is onze passie”