Cardo Healthcare: Fysiotherapie – Ergotherapie – Podotherapie – Psychologie

Wij helpen je met behandelingen vanuit verschillende disciplines vanuit onze praktijk in Veldhoven of Waalre.

Fysiotherapie Veldhoven & Waalre

Het gebruik van SHOCKWAVE, ECHODIAGNOSTIEK en de nieuwste apparatuur op het gebied van krachttraining, cardio vasculaire training en functionele training kunnen onze therapeuten helpen jou optimaal te begeleiden. Zo zorgen ze ervoor dat jouw klacht goed wordt behandeld op de korte maar ook op de lange termijn.

Lees meer.

ERGOTHERAPIE VELDHOVEN & WAALRE

Ergotherapie behandelt, adviseert en ondersteunt mensen die beperkingen ervaren in het uitvoeren van dagelijkse activiteiten. Ergotherapie is er voor iedereen die beperkingen ervaart in het uitvoeren van betekenisvolle activiteiten.

Onze ergotherapeuten in Waalre en Veldhoven gaat altijd samen met u op zoek naar passende oplossingen, trainingen en adviezen die passen in uw leven.

Lees meer.

PODOTHERAPIE IN VELDHOVEN & WAALRE

Onze podotherapeuten onderzoeken en behandelen jou om te zorgen voor een pijnvrije basis om te herstellen. De voeten zijn namelijk de basis waar we de hele dag op staan en lopen.

Wij onderzoeken jouw klacht en looppatroon met de grootst mogelijke aandacht en professionaliteit en we geven je advies over hoe je op langere termijn goed voor je voeten kunt blijven zorgen.
Lees meer.

PSYCHOLOGIE  VELDHOVEN & WAALRE

Annebeth Theunissen ook wel de ‘De Gezonde Psycholoog’ genoemd heeft als passie om samen met cliënten op zoek te gaan naar de beste versie van zichzelf. Annebeth zet niet alleen haar ruime kennis en ervaring als GZ psycholoog in, maar maakt ook gebruik van de kracht van voeding en lifestyle.
Lees meer.