FYSIOTHERAPIE

Welkom bij Cardo Fysiotherapie. Onze therapeuten begeleiden en behandelen jou om zo goed mogelijk te kunnen herstellen van jouw blessure of aandoening.

Blijf niet rondlopen met je klacht, maak nu een afspraak!

Fysiotherapie Veldhoven. Bij Cardo Healthcare komen persoonlijke zorg en Innovatieve behandelingen samen.

Bij Cardo Healthcare draait alles om jou. Onze missie is om al onze cliënten een complete, van A tot Z, aanpak in zorg te bieden. We richten ons niet alleen op uw onmiddellijke behoeften, maar ook op jouw persoonlijke doelstellingen rondom je fysieke én mentale gezondheid. We willen dat u zich niet alleen gehoord voelt, maar ook betrokken bent bij uw eigen herstelproces.

Als onderdeel van onze missie bieden we een breed scala aan diensten aan, waaronder traditionele fysiotherapie, shockwave therapie en echo diagnostiek. We zijn er trots op dat we multidisciplinaire zorg onder één dak kunnen aanbieden, waaronder ergotherapie, podotherapie, psychologie en diëtetiek. Door de integratie van deze verschillende disciplines kunnen we u de allerbeste zorg ervaring bieden.

Onze fysiotherapie behandelmethoden: van shockwave tot echo diagnostiek

Met behulp van shockwave therapie, echodiagnostiek en de meest recente apparatuur voor kracht-, cardiovasculaire en functionele training, zijn onze therapeuten in staat om je uitstekend te begeleiden. Ze streven ernaar om je klachten effectief aan te pakken, zowel voor directe verlichting als voor duurzame resultaten op de lange termijn.

Fysiotherapie Veldhoven: persoonlijk en professioneel

Bij Cardo Healthcare, geloven we in een persoonlijke benadering van zorg. Ons team van therapeuten zijn toegewijd aan professionele zorg, altijd met uw specifieke situatie in gedachten. Bovendien voldoen al onze therapeuten aan de hoogste standaarden in de gezondheidszorg, en wij zijn trots op onze HKZ-certificering als bewijs van onze inzet voor kwaliteit.

Wij nodigen u uit om deel te nemen aan de Cardo-ervaring, waar u altijd op de eerste plaats komt en waar u kunt rekenen op de beste zorg van ons multidisciplinaire team.

Blijf niet rondlopen met je klacht en maak een afspraak met een van onze fysiotherapeuten!

WIL JE MEER WETEN?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel, WhatsApp of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

“Uw gezondheid is onze passie”