CARDO Healthcare haalt HKZ-certificaat – En waarom dit ook voor jou goed nieuws is! 

Bij CARDO Healthcare hebben we onlangs iets geweldigs bereikt! Sinds eind februari zijn we namelijk HKZ gecertificeerd. Dit betekent dat de zorg -en dienstverlening bij CARDO Healthcare officieel voldoet aan allerhoogste kwaliteitsnorm. Dit is goed nieuws voor onze cliënten en hun verwijzers, huisartsen en specialisten. Het certificaat garandeert een optimale zorg die continu verbeterd wordt! 

Bij CARDO Healthcare zijn we een zorgcentrum waar we mensen helpen met hun fysieke en mentale gezondheid.  Dit doen wijn met een multidisciplinair team van fysiotherapeuten, ergotherapeuten, podotherapeuten en psychologen. Samen met de cliënt zorgen we voor een complete aanpak op een professionele én persoonlijke manier. 

 Het HKZ-certificaat (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector) staat voor duurzame kwaliteitsverbetering in zorg en welzijn. Het is het toonaangevende keurmerk binnen de zorg en laat zien dat wij als CARDO Healthcare alle zaken intern goed op orde heeft en constant bezig is met verbetering van de geboden zorg op het hoogste niveau. Je bent dus in goede handen bij ons!  

Wat zijn de voordelen voor jou?

De beste zorg 

Je wist het al, maar nu is het vastgelegd in een HKZ-certificering, dat je bij CARDO Healthcare optimale zorg krijgt. Omdat we strakke procedures volgen en voldoen aan alle relevante wet- en regelgeving op het gebied van deskundigheid, veiligheid, efficiëntie, controle en duurzaamheid krijg je binnen ons gezondheidscentrum altijd de beste zorg, ongeacht je wie je behandelaar op dat moment is. Er zijn maar weinig gezondheidscentra die voldoen aan de strenge eisen van deze certificering. 

 Jouw unieke persoonlijke situatie als uitgangspunt 

Bij ons staat jouw persoonlijke situatie centraal. Vandaar dat we met een multidisciplinair team werken om je zo goed mogelijk te kunnen helpen. Met onze certificering zijn we niet alleen verplicht transparant te zijn over de aanpak maar ook over het behaalde resultaat. Dat helpt ons onze dienstverlening continu te verbeteren. 

Michelin ster van de zorg maar zonder extra kosten

We zijn natuurlijk enorm trots op onze HKZ-certificering. Het is toch alsof we een Michelin ster – maar dan van de zorg gekregen hebben – met dat verschil dat jij er als klant niets extra’s voor hoeft te betalen 🙂 ! 

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op (klik hier)!