Max Broers

fysiotherapeut

Ik heb altijd al een passie gehad voor technische dingen, bewegende delen. Daarentegen ben ik ook wel echt een mensen-mens, en fysiotherapie brengt beide samen.

Blijf niet rondlopen met je klacht, maak nu een afspraak!

Het begin

Ik heb altijd al een passie gehad voor technische dingen, bewegende delen. Daarentegen ben ik ook wel echt een mensen-mens, en fysiotherapie brengt beide samen. Ik vind het menselijk lichaam fascinerend en interessant en daaruit is de keuze van fysiotherapie gekomen. Ik heb vooral affiniteit met knieën en schouders. Het is leuk om met verschillende mensen te werken. Iedereen heeft een bepaald verhaal en dat is iets wat mij altijd al heeft geraakt in het vak. Ik besteed veel tijd aan de mensen zelf in plaats van alleen aan de klacht. De mensen hebben vaak geen idee wat de klacht heeft doen veroorzaken. Ik vind het leuk om dit tot op de bodem uit te zoeken. Ik probeer de patiënt te begrijpen, dat vind ik het belangrijkst. Vanuit daar kijk ik hoe de patiënt het beste geholpen kan worden.

Eerste afspraak is altijd met koffie!

Een lekker bakje koffie vind ik belangrijk tijdens de eerste afspraak. We gaan samen lekker achterover zitten en ik laat jou vertellen wat er aan de hand zit, ik ben een luisterend oor. Ik probeer de goede vragen te stellen, zodat ik kan achterhalen waar de klacht wellicht vandaan komt. Als dat duidelijk is gaan we lekker aan de slag!

Kwaliteit

Nieuwsgierigheid is een eigenschap die ik veel toepas in mijn werk als fysiotherapeut. Leergierigheid vind ik ook erg belangrijk, ik blijf mezelf ontwikkelen. Het komt wel eens voor dat er een patiënt bij mij langskomt waarvan ik de klacht niet helemaal begrijp. Ik kan dan ervoor kiezen om wat oefeningen mee te geven aan de patiënt, maar ik kies ervoor om met collega’s te sparren over welke soort behandeling het beste aan zal sluiten. Hierdoor lever ik kwaliteit bij de patiënt.

Samenwerken

In samenwerking met de patiënt stel ik een behandelplan op. Het plan moet goed aansluiten bij de patiënt. Wanneer wij ons beiden goed kunnen vinden in het plan dan vind ik dat geweldig. We gaan er samen aan werken om de klacht te verminderen, waarbij ik graag de patiënt de hoofdrol hier in geef.

WIL JE MEER WETEN?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel, WhatsApp of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

“Uw gezondheid is onze passie”