Cheyenne Jones

fysiotherapeut

Een van de belangrijkste onderdelen in mijn werk is servicegericht zijn; goed kunnen luisteren, interesse hebben in de mens achter de klacht, een patiënt in zijn geheel kunnen zien –mentaal en fysiek. Vanuit die instelling kun je niet alleen een genuanceerdere diagnose stellen, je kunt ook een veel persoonlijker behandelplan opstellen.

Blijf niet rondlopen met je klacht, maak nu een afspraak!

Mijn patiënten staan centraal

Een van de belangrijkste onderdelen in mijn werk is servicegericht zijn; goed kunnen luisteren, interesse hebben in de mens achter de klacht, een patiënt in zijn geheel kunnen zien –mentaal en fysiek. Vanuit die instelling kun je niet alleen een genuanceerdere diagnose stellen, je kunt ook een veel persoonlijker behandelplan opstellen. Een plan dat past bij de klacht én bij de leefstijl en verwachtingen van de patiënt.

Ik help mijn patiënten altijd. Als ik er zelf niet uitkom, vraag ik vakgenoten om mee te kijken en mee te denken. Als je een specialistische vraag hebt, verwijs ik je door naar een van mijn gespecialiseerd collega’s. En als je klacht buiten mijn vakgebied ligt, help ik je een zorgverlener te vinden die je wel kan helpen. Er is altijd een weg.

WIL JE MEER WETEN?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel, WhatsApp of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

“Uw gezondheid is onze passie”